Formular înscriere online

Vă rugam să folosiți acest formular pentru înscrierea la cursuri. Datele Dvs. ne permit să pregătim cu rapiditate documentele necesare dosarului de înscriere. Unul dintre colegii noștri vă va contacta personal pentru detalii.
Protejăm datele Dvs. personale prin implementarea unor măsuri rezonabile de securitate și folosirea acestora face obiectul exclusiv al întocmirii dosarului de înscriere la cursul selectat, conform Politicii de Confidențialitate.

Pentru transmiterea formularului toate câmpurile trebuie să fie completate corespunzător.

Date cursant *

Selectati domeniul de interes si cursul *

Optional aici puteti atasa copia Cartii de Identitate (jpg, png sau pdf)


Pentru transmiterea formularului este necesar sa va exprimati consimtamantul explicit ca sunteti de acord cu transmiterea online si procesarea datelor Dvs. personale.
Puteti alege sa nu transmiteti date personale online si sa va inscrieti telefonic la tel: 0757.395.165


» Experiență

Cu un traseu profesional de peste 15 ani în management, vânzări, leadership, customer care sau resurse umane, echipa noastră de formatori are experiența necesară în obținerea succesului.

» Calitate și accesabilitate

Cursuri interactive, livrate de profesioniști cu experiență, punând accent pe aplicabilitatea practică a informațiilor. Personalizăm sistemul de management al învățării și asigurăm accesibilitatea oricăror cerințe pe care le aveți.

» Cursuri personalizate

Cursurile pe care le susținem sunt orientate și adaptate nevoilor tale. Avem capacitatea de a crea conținut specializat și de a personaliza orice curs sau program de training pentru dezvoltare personală sau organizațională.

» Evaluare pre și post training

La deschiderea și închiderea fiecărui curs sau program de training beneficiați de un raport de evaluare, iar efectele competențelor dobândite sunt susținute prin ședințe regulate de follow-up.

Portofoliu cursuri curente

  • Management 90% 90%
  • Leadership 70% 70%
  • Vânzări 50% 50%
  • Comunicare 70% 70%
  • Dezvoltare Personală 60% 60%
  • Coaching 85% 85%

Articole recente

Aboneaza-te la newsletter

Impact Training

Cursuri și Training

Urmăriți-ne și pe

© Impact Training | Școala de Leadership și Comunicare