Misiune

Într-o economie în care cunoștințele, abilitățile, informația sunt surse ale prosperității și avantajului competitiv, să dobândești cunoștințe și abilitați care să te ajute să comunici mai eficient, să lucrezi mai bine în echipă și să știi să conduci oameni va fi o provocare continuă.
Investițiile pe care le faci în tine sunt cele care îți oferă cea mai mare satisfacție, pentru că ele reușesc să schimbe în bine viața ta și a celor din jur.

Scopul nostru este să te ajutăm să devii lider de excepție, astfel încât să ai rezultate mai bune și de impact în viața personală și profesională.

Lista noastră de cursuri și programe de training cuprinde o serie de arii majore de intervenție specifice dobândirii de abilitați de care ai nevoie pentru creșterea performanței și obținerii succesului: comunicare asertivă, lucru în echipă, îmbunătățirea aptitudinilor de leadership, management și formare a echipei, delegare, negociere, vânzări, managementul conflictelor, managementul stresului, etc.

Cursurile pe care le susținem sunt orientate spre nevoile clientului. Avem capacitatea de a personaliza orice curs sau program de training.

La încheierea fiecărui program beneficiați de un raport de evaluare, iar efectele trainingurilor sunt susținute prin ședințe regulate de follow-up.

Valorile noastre

Suntem conduși de un set de valori fundamentale care sunt reflectate în responsabilitatea cu care încercăm să punem în valoare potențialul uman!

 • Entuziasm: Iubim ceea ce facem, ne bucuram să vedem oameni fericiți, ne conferă sentimentul de mulțumire si stare de bine
 • Inspirație: Inspirăm oamenii să facă doar ceea ce îi inspiră
 • Educație: Suntem într-o călătorie de învățare continuă
 • Integritate: Ne străduim să ne respectăm promisiunile
 • Contribuție: Participăm la construirea unei lumi mai bune

» Experiență

Cu un traseu profesional de peste 15 ani în management, vânzări, leadership, customer care sau resurse umane, echipa noastră de formatori are experiența necesară în obținerea succesului.

» Calitate și accesabilitate

Cursuri interactive, livrate de profesioniști cu experiență, punând accent pe aplicabilitatea practică a informațiilor. Personalizăm sistemul de management al învățării și asigurăm accesibilitatea oricăror cerințe pe care le aveți.

» Cursuri personalizate

Cursurile pe care le susținem sunt orientate și adaptate nevoilor tale. Avem capacitatea de a crea conținut specializat și de a personaliza orice curs sau program de training pentru dezvoltare personală sau organizațională.

» Evaluare pre și post training

La deschiderea și închiderea fiecărui curs sau program de training beneficiați de un raport de evaluare, iar efectele competențelor dobândite sunt susținute prin ședințe regulate de follow-up.

Portofoliu cursuri curente

 • Management 90% 90%
 • Leadership 70% 70%
 • Vânzări 50% 50%
 • Comunicare 70% 70%
 • Dezvoltare Personală 60% 60%
 • Coaching 85% 85%

Echipa noastră

„Munca în echipă este cea care îi face pe oamenii obișnuiți capabili de rezultate neobișnuite”. Pat Summitt

Dorința noastră este de a ajuta oamenii să-și descopere adevăratul potențial!

Povestea noastră a început din dorința de a contribui, de a aduce schimbarea în bine în viețile celorlalți. Călătoria noastră a pornit de la succes către semnificație, de mai bine de 6 ani.
Am plecat de la premisa că dacă puțini oameni sunt lideri înnăscuți, majoritatea dintre noi trebuie să învățăm cum să devenim lideri eficienți. Și noi am fost învățați, și am experimentat de-a lungul carierei noastre de peste 15 ani, motiv pentru care vrem să dam mai departe ce am primit. “A dărui” înseamnă mai mult decât ”a primi” în accepțiunea noastră.
Facem mentorat, pentru că avem capacitatea de a inspira oamenii să facă ce îi inspiră.
Contribuțiile noastre se vor găsi în punctul în care se întâlnesc punctele tari și valorile noastre. Vom ști acest lucru datorită entuziasmului pe care îl simțim pentru munca noastră și pentru satisfacția cursanților noștri.

Daiana Roman

Daiana Roman

Director/Trainer/Coach

Daiana Roman este strategic coach, trainer de peste 6 ani, consilier dezvoltare personală, NLP Resonanz Practitioner, formator de formatori.
Formări în management organizațional, project management, leadership, comunicare, vânzări, coaching, dezvoltare personală, public speaking, NLP și peste 15 ani de carieră în Sales Management, Business Management, Customer Care, Resurse Umane, în fruntea unor echipe dintre cele mai diverse.

Dr. Adonis Bunghis

Trainer/Coach/Psiholog Coordonator

Adonis Bunghis este psiholog, psihoterapeut, Master Coach NLP Resonanz, trainer de dezvoltare personală și life/existential coaching, expert în comisii de evaluare educațională, formator de formatori.
Formări în psihodramă, art-terapie și terapie prin joc, dans terapie, terapie de familie, psihoterapie pozitivă, terapie cognitiv-comportamentală (Sicilia), psihanaliză (Viena), metoda Silva Mind Control.

Got skills?

Organizațiile moderne au nevoie de oameni care să gândească creativ, să comunice eficient, să lucreze în echipă, oameni care să fie flexibili și să se adapteze oricărei situații. Talentul de a conduce determină pragul de eficiență al unei persoane/echipe.
Abilitatea de a comunica și relaționa, buna organizare sunt acele competențe denumite soft skills, căutate în majoritatea domeniilor de activitate. Evoluția ta profesională nu este influențată doar de pregătirea formală, cât mai ales de abilitățile pe care le dovedești în activitățile zilnice și în relațiile cu ceilalți.
Învață împreună cu noi cum să te faci remarcat, care este atitudinea potrivită situației, care îți sunt skill-urile sociale și cum te ajută ele să ai un contact bun cu ceilalți. Te vom ajuta să treci peste media profesională și să ieși din mulțime.

Articole recente

Aboneaza-te la newsletter

Impact Training

Cursuri și Training

Urmăriți-ne și pe

© Impact Training | Școala de Leadership și Comunicare